Thea Cristescu - Povestea Art Wear - Intrebari si Raspunsuri despre pasiunea mea!

Pasiune, bun gust si foarte multa migala. Acestea sunt ingredientele pe care ploiesteanca Thea Cristescu le foloseste atunci cand are de realizat o pereche de cercei sau un colier. Chiar daca dragostea ei pentru margele o face sa realizeze obiecte unicat in timp record, in spatele eficientei sale se ascunde multa munca si o imaginatie bogata. Pentru ca, spune Thea, pe ea au atras-o intotdeauna lucrurile deosebite.

  

Ploiesteanca noastra ne-a povestit cum a inceput totul, cu ce meserie a cochetat in trecut si ce parere are sotul ei, Marius, despre obiectele superbe care ii ies din mana.

Thea, cand ai hotarat ca accesoriile handmade sunt ceea ce vrei sa faci?

"Îmi aduc aminte ca in urma cu șase ani, trebuia să merg la o nunta și aveam o pereche de sandale aurii pe care voiam să le port la o rochie mov, dar parca le lipsea ceva...  și m -m gândit să le accesorizez cu niste pietre fațetate și mărgeluțe... au ieșit destul de bine, ba chiar mă întrebau cei din jur de unde am sandalutele acelea deosebite. Așa mi am făcut curaj și am continuat să îmi creez propriile accesorii, apoi le realizam pentru a le face cadou persoanelor din jur și am văzut cât de mult le apreciau!".

    

Ce spune Marius, sotul tau, despre creatiile tale? 

Soțul meu, care a fost primul admirator și mereu cel mai exigent critic, a zis:  Ce ar fi sa încerci să vinzi astfel de bijuterii, cred că ai face o treabă foarte bună!

Asadar, sustinerea lui iti da confortul de a crea linistita minunatele accesorii. Dar inainte de asta, presupun ca ai avut un job care sa-ti permita sa te intretii.

Ocupația mea era tot în domeniul creatiei ca și în prezent, design de interior, dar realizarea bijuteriilor era o pasiune.

Talent innascut sau si studiu?

Am căutat tutoriale, am exersat foarte mult, am stricat, aruncat multe mărgele până am fost cat de cat mulțumită de rezultate, in continuare învăț și fac progrese în tehnici noi de margelit. Tot timpul este ceva nou de învățat și mereu inspirația vine peste mine din aproape orice. Practic este ca o dependenta de creație, de frumos, de nou, de altceva. 

    

Ai facut tranzitia complet de la design de interior la bijuterii handmade sau le combini in continuare?

Acum Art-Wear devenit jobul meu principal iar designul de interior este in plan secundar. Nu pot renunța la niciuna pentru că ambele mă lasă să mă exprim in mod creativ! Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul minunat pe care mi l-a dat și mă bucur că pot să lucrez ceea ce îmi place, ce mă face să mă simt liberă, îmi permite sa visez in culori și forme fără să fiu ruptă de realitate și îmi oferă așa o mare satisfacție când aflu bucuria clientelor mele care poartă creațiile Art-Wear sau a celor cărora le oferă cadou celor dragi. 

    

Art-Wear este brand-ul sub care Thea Cristescu isi prezinta colectiile superbe, pe care le puteti admira pe contul ei Breslo.

aici: https://www.breslo.ro/azucar1sal sau pe

Facebook, aici: https://www.facebook.com/artwear0/

Abonare