Andreea Tudor - Public Speaking

Salutare,

Numele meu este Andreea Tudor. Iubesc oamenii și îmi place să învăț constant de la cei din jurul meu. Cuvântul care descrie cel mai bine ceea ce fac în acest moment este pasiunea. Ceea ce-mi doresc și pe viitor este să-i ajut pe oameni să depășească emoțiile care-i cuprind atunci când au de realizat prezentări importante/publice, să se „împrietenească” cu frica și să aibă discursuri memorabile. Înainte de pandemie realizam cursuri în format fizic, cu oameni în săli, însă pentru moment atenția este concentrată în online. Astfel că vă invit cu drag să aruncați o privire pe pagina de Facebook „Public Speaking cu Andreea”, pe Instagram și mai nou pe Youtube, sub același nume.

„Public speaking cu Andreea„ își propune să aibă în prim-plan educația, este un proiect la început de drum. Inițial mi-am dorit să-i ajut pe studenți să aibă prezentări atrăgătoare la facultate, la diverse proiecte. Ulterior, mi-am dat seama că cei mai mici dar și adulții au nevoie de un mic ajutor, pentru că vrem sau nu, e important să facem față oricărei situații, fie că ne întâlnim cu un grup de oameni, fie că susținem discursuri, fie că mergem la un interviu mult dorit.      

Ofer sprijin, încredere și pun mult accent pe exerciții practice. Până ne cunoaștem ți- recomanda: să eviți să te critici/judeci și să fii perfecționist/ă! Avem în noi bine înrădăcinat sentimentul de comparație, „ceilalți sunt mai buni ca mine”, dar nu uita că suntem unici, avem experiențe diferite de viață, am crescut în medii diferite, nu ne putem compara, omul nu are unitate de măsură. Toți facem greșeli, e firesc, singurul lucru pe care ar fi necesar să-l facem este să conștientizăm ceea ce am greșit și să mergem mai departe. Iar un alt aspect important este legat de emoții. De multe ori sunt întrebată: „cum pot să scap de emoții”? Nu vom putea niciodată. Emoțiile fac parte din noi, ne definesc ca oameni. Tot ce putem face este să le gestionăm, să ne „împrietenim” cu ele. După ce reușim să lucrăm cu noi înșine, abia apoi putem să ne axăm și pe elemente ca: gestică, mimică, dicție, captarea atenției etc.

Îmi imaginez, în timp, o lume mai încrezătoare în propriile forțe, o lume cu oameni care nu se mai judecă atât de mult, sunt mulțumiți cu prestația lor,  acceptă greșeala, îmbunătățesc lucrurile pe viitor și care înțeleg că a vorbi în public nu are ce să li se întâmple grav, în comparație cu alte acțiuni care chiar pot fi periculoase.

Nu ezita să ne conectam,  pentru orice nevoie ai pe partea de public speaking, sunt mereu deschisă pentru a te ajuta! 😊 

Contact:

Facebook: https://www.facebook.com/Public-Speaking-cu-Andreea-104012447839978/

Instagram: https://www.instagram.com/andreea_speaking/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDJVLnyo5UQ76Q2puaTwDhQ?view_as=subscriber

 

 

Abonare