Liliana Damian – Public Relations Specialist

Sunt Liliana Damian, mămică de mai bine de 7 ani a unei fetițe adorabile cu ochi de topaz. Iubitoare de oameni, natură și călătorii am pornit, în plină pandemie, în aventura schimbării și a transformării. Împreună cu doi antreprenori am pus bazele proiectului famfam. De ce famfam? Pentru că în această perioadă, fiecare a stat alături de familia sa iar numele înseamnă de două ori familie tocmai pentru a scoate în evidență importanța acesteia.

  

 Ce este famfam? Este un magazin cu haine pentru familie, ne-am orientat spre seturi asortate pentru toți membrii săi.Rochițe, salopete, costume de baie, tricouri, pijamale care de care mai colorate și vesele vă vor încânta privirea pe site-ul www.famfam.ro.

  

Pentru că toți cei implicați în povestea famfam suntem părinți, acordăm atenție asupra calității produselor, în special celor destinate celor mici. Grija noastră față de copiii ce vor îmbrăca ținutele famfam este aceeași pe care o purtăm și copiilor noștri, dorind să se simtă confortabili și speciali.

 

Ne găsiți și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/famfam.ro/  

sau pe cea de instagram https://www.instagram.com/famfam.ro/ .

 

Abonare