Cristina Girbea - Creator de Moda

 

În fiecare zi ne strabat gânduri, emoții și dorințe. Depinde doar de noi cum le crestem. Ma numesc Cristina Girbea și sunt din Brașov. Povestea mea începe cu vreo trei ani în urma când aveam doua joburi part-time dar nu ma simțeam confortabil cu nici unul din ele. Aș fi vrut ceva plăcut, ceva care sa mi se potrivească.Stiam sa cos la mașina, sa crosetez. Dar aș fi vrut ceva cu totul nou care să mă captiveze complet. După un research interior și pe YouTube am decis ca voi încerca sa fac bijuterii. Și am început.. 

Sunt ambitioasa și perseverenta. Nu ma las pana nu reușesc ce îmi propun. Și mia ieșit! Apoi am vrut sa schimb cumva lumea,s-o fac mai frumoasa. Am înțeles ca misiunea mea va fi sa creez și sa realizez bijuterii handmade în care sa pun un strop de culoare din pietre naturale și puțina stralucire din cristale sau perle.      

    Am făcut intaia brățara în doua zile. Evident după ce ajungeam acasă de la joburi. Am daruit-o unei doamne de ziua ei. Apoi am început sa vând ce lucram. Eram tot mai mulțumită de mine. Și fericita. Abia așteptam sa ajung acasă sa lucrez la visul meu. Am descoperit sarma de cupru placata. Când o impleteam cu pietre sau cristale eram fascinata de rezultat. Ma simțeam ca în Wonderland.   

Apoi am realizat pagina mea CRISTINA BIJUTERII, unde îmi expun lucrările. Încerc sa ajut și alte femei sa își atingă visul. Acest stil de bijuterii prinde tot mai mult teren în Romania și îmi place sa cred ca am contribuit și eu la asta. Publicul înțelege tot mai mult frumusețea și originalitatea lor și faptul ca unei persoane unice i se potrivește mai mult o pereche de cercei unicat ,o brățara personalizata, un colier sau medalion stilizat. 

Am renunțat la joburi de curând și sunt fericita ca , în sfârșit ma pot dedica pasiunii mele. Iubesc sa fac bijuterii handmade și sa pun în ele un strop din sufletul meu. Sunt fericita când clientele mele îmi trimit feedback-uri de mulțumire. Și le mulțumesc și eu ca au încredere în mine! Te aștept să-mi vizitezi paginile

https://www.facebook.com/cristina.girbea

https://www.facebook.com/Cristina-Bijuterii-106876684044583/

 

 

Abonare