Simona Suciu - Artist in ale crosetei

Sunt mamică de două fetițe și din 2013 mi-am descoperit pasiunea pentru croșetat. Dacă de tricotat, am mai tricotat în copilărie, croșetatul mi se părea imposibil!
 
 Într-o seara de Decembrie, am luat croșeta în mână, un ghem de ață rătăcit prin casă, am dat o căutare pe youtube după un tutorial, vroiam să fac un glob (dacă tot era între Sărbători, am zis că e o ocazie bună să încep cu ceva tematic). Am dat play, pauză, am urmat pașii din video, am dat iar play, pauză, croșetat și deșirat de nenumărate ori dar nu m-am lăsat și, dupa multe astfel de încercări, terminam primul lucru croșetat. E de prisos să zic că nu prea semăna cu cel din video, dar reușisem să fac ceva ce mi se părea imposibil în urmă cu câteva ore, așa că, eram tare mândra!
   
 Ei bine, din acel moment am vrut să fac și altceva și încă ceva, nu aș mai fi dormit, atât de încântată eram! Și uite cum, zi de zi învăț ceva nou, descopăr tehnici și fire noi și încerc să mă autodepășesc!
      
În ultimul timp m-am axat pe coșulețe, suporturi de pahare, covoare și jucării dar nu spun nu nici păturicilor, accesoriilor sau altor provocari.
De puțin timp am început să fac și tutoriale video.

Îmi place mult să văd cum firele prin viață în mâinile mele!

   
 

Abonare