Delia Lorincz - Joyful Fingers

Povestea mea, 

Incepe undeva in copilarie, pe la varsta de 5 ani, undeva la poalele muntelui in județul Caraș-Severin. M-au crescut bunicii de la 10 luni pana la varsta de 6 ani timp in care bunica a avut grija sa ma initieze in tainele lucrului de mana. Pe rand, m-a invatat sa crosetez, sa tricotez, sa cos la masina de cusut, sa tes la razboiul de tesut. Toate acestea mi-au ramas la suflet, mi-au marcat viata in sens pozitiv si mi-au schimbat-o la prima ocazie ivita, nasterea primului copil. Pe oriunde am ajuns am purtat dupa mine croseta si firele, niciodata nu am dat uitarii invatamintele bunicii si mereu au fost pansament pt suflet si minte. 

Toate aceste invataminte le-am materializat in Joyful Fingers, undeva prin anul 2014. 

      

De ce pt copii in mod special? Imi doream hainute deosebite pt baitelul meu, altceva decat clasicele gri si albastru. Comertul este limitat in vestimentatia pt baieti sau era in acea perioada. Acest lucru a fost o cotitura in cariera mea. Am pus punct pixului si calculatorului, eu fiind contabil. 

Cos, crosetez si tricotez haine pt copii si femei, accesorii vestimentare si accesorii pt casa. Totul este lucrat cu pasiune si daruire. 

  

Bunica imi spunea: "lucru trăbuie sa fie curat șî pră față șî pră dos, când omu să uită sa fie mulțumit" 

Eu sunt Delia si sunt incantata sa ne cunoastem. 

 https://www.facebook.com/croshet79

Abonare