Geanina Studencu MC & Singer: Cântece personalizate by Geanina STUDENCU

Eu sunt Geanina, mămica unui ștrumf de 4 anișori și o familistă convinsă. Cânt de când mă știu, și tot ce fac, se rezumă la muzică.

De când am devenit mămică, din 2016, m-am dedicat unui proiect de suflet, care mi-a scos în cale oameni minunați, mai exact, compun și cânt piese personalizate.
Puteți vedea câteva exemple de piese pe canalul meu youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7E92IBg6c65CqezX5mZbYQ sau pe Facebook  https://www.facebook.com/cantecepersonalizate  
De mai bine de 12 ani, eu și soțul meu facem echipă atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă, și ne dedicăm 100% evenimentelor la care suntem prezenți.

La puțin timp după ce mi-am cunoscut soțul, ne-am gândit să punem în practică visul nostru: o mică afacere cu și despre muzică ... astfel, acum 12 ani a luat naștere DJ MC NUNTĂ. El este DJ, iar eu Maestru de Ceremonii/solistă folclor. El se ocupă de muzică, eu de interacțiunea cu invitații/prezentare eveniment + muzică petrecere LIVE.
Mai multe despre noi și activitatea noastră, puteți vedea pe site-ul www.djmc-nunta.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Dj.Mc.Nunta.
Tot ce înseamna muzică, dans și voie bună ne reprezintă. Cu asta trăim, cu asta ne hrănim, pentru asta muncim.
Îi încurajăm pe toți cei care au un vis/pasiune, să lupte, să persevereze și să ajungă unde și-au propus!


Mersi mult, vrajitorilor :).
Cu deosebita consideratie,
Geanina Studencu

Abonare