Doina BIZGAN - Photo Artist

''Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata si cu un scop maret in inima'' spunea William James, parintele psihologiei americane. Cu aceste cuvinte in minte si in inima a luat nastere DoinaB Photography.
Licarirea si zambetul le-am avut dintotdeauna pentru ca eu sunt o persoana pozitiva, optimista si cu multa imaginatie ce imi curge prin vene de cand ma stiu. Chiar daca lucrurile nu au mers pe un fagas normal inca de la inceput, acest lucru nu m-a facut sa renunt la visul meu si acela de a transpune pe o bucata de hartie, sentimentele oamenilor ce ma inconjoara.

Au trecut multi ani fara ca eu sa depun suficiente eforturi pentru a-mi indeplini scopul, chemarea. Asa ca odata cu aparitia celei mai frumoase minuni din viata mea, pe nume Amza, a inceput sa arda dorinta in mine, dorinta de a-i putea oferi tot ce e mai bun dar si sa realizez ca are nevoie de toata implicarea mea pentru o crestere armonioasa. Asa a aparut scopul.

      


Si ca eu sa prind aripi, viata mi-a mai oferit un dar frumos, un dar pe nume @Cristina Oltean, mamica a 2 fetite minunate, care nu imi era datoare cu nimic insa careia ii datorez in mare parte cea ce am realizat pana acum in viata mea pe partea de fotografie. Un om pur, un om frumos, un om cu un real talent.

Impreuna cu ea totul a prins contur pentru mine, m-a luat sub aripa ei si de atunci sunt numai cu licarirea in ochi, cu zambetul pe fata si cu un imens scop in inima.

      


DoinaB Photography incepe sa ma defineasca pe mine ca om, ca sotie, ca mama si ca prietena. Am atatea lucruri frumoase de oferit incat simt cum inima imi explodeaza de fericire, ca drept urmare si toti oamenii pe care i-am cunoscut pana in acest moment nu sunt decat oameni cu suflet mare, oameni de la care am invatat numai lucruri patrunzatoare si pentru asta le multumesc!

   

 Facebook: www.facebook.com/doina.badea.334

   Website: doinabphotography.ro

 

Abonare