Nester Denice - Actrita

Eu sunt Denice, de profesie actriță și mămică de prințesă. Îmi place să zâmbesc, iubesc teatrul și uleiurile esențiale. 

Povestea mea începe timid în concediul de creștere copil, în timp ce îi citeam fiicei mele cărți cu povești...
Nu doar le citeam...le interpretam și mă jucam cu vocile, intonația pentru a crea personaje și scene cât mai reale.

Așa a luat naștere Denice’s Stories. Este un proiect de suflet pornit din dorința de a fi mai aproape de copiii noștri. Profesia de actor mi-a dat șansa de a-mi dezvolta abilitățile creative și astfel am început să dau glas poveștilor.

https://www.facebook.com/povesticudenice/

Pentru mine cititul înseamnă să mă relaxez complet și să mă detașez de ceea ce mă înconjoară, astfel încât să fiu parte din poveste, să fiu gândul scriitorului, să fiu camaradul personajelor. A fost o perioadă în care am râvnit după câteva pagini pe care să le pot citi în liniște și atunci am înțeles importanța tuturor formelor de audio: cd, audiobook și inepuizabila sursă Youtube.

https://www.youtube.com/user/nesterdeniceflorina

Mă laud cu un portofoliu bogat de interpretări a clasicelor legende și povești, dar și a celor scrise de autori contemporani cu care am avut plăcerea să colaborez. Un loc special în sufletul meu îl au și poeziile pe care le recit de fiecare dată cu drag.

Motivul pentru care am ales să dau glas poveștilor pe care le citesc fiicei mele, este din dorința de a veni în sprijinul părinților și copiilor cărora le dedic toată activitatea mea de până acum, dar și ce va urma.
Toată activitatea mea artistică se îmbină armonios cu uleiurile esențiale Doterra pe care le folosesc cu succes de aproximativ 2 ani de zile. Mi-au schimbat viața și mă bucur să pot împărtăși cu restul lumii beneficiile lor: https://www.facebook.com/comenzidoterra/.

Abonare