Mihaela Chisamera - Designer Bijuterii si Genti

Ma numesc Mihaela Chisamera, am 47 de ani, sunt ardeleanca, din Arad, casatorita din dragoste in Chitila.
De profesie sunt asistent medical generalist, am o fiica de 12 ani, frumoasa ca ma-sa, si desteapta ca taica-su.
Locuiesc in Chitila de 14 ani si sunt mandra ca fac parte din marea  familie chitileana. Trebuie sa mentionez ca am fost primita cu bratele deschise in acest oras si pentru ca am in jur oameni politici care ma inspira , am intrat in Partidul National Liberal, iar in prezent sunt vicepresedinte al Organizatiei Femeilor Liberale din Chitila.
                
Sunt iubitoare de bijuterii de cand ma stiu, in adolescenta imi confectionam singura podoabe din ce aveam la indemana pe atunci, chiar si din boabe de fasole vopsite, iar aceasta pasiune m-a adus unde sunt azi, dar sa va povestesc pe scurt:
Intr-o zi de ianuarie, cand lumea inca se gandea la Craciun, vine fiica mea acasa de la scoala si imi spune ca ar vrea si ea sa mearga in tabara organizata de d-na invatatoare in vara urmatoare. Stiti sentimentul acela de tiuit in urechi cand te pocneste ceva in cap?
    
Cam asta am simtit eu la intrebarea fiicei mele, stiind prin ce greutati financiare treceam la acel moment, datorita operatiei suferite de sotul meu
Si am stat sa ma gandesc ce stiu eu sa fac? , ce pot sa fac din confortul casei mele pentru a-mi suplimenta veniturile?
 Asa  am inceput sa fac bijuterii hand-made, sa invat tot mai mult despre crearea lor, asa au luat nastere colectiile de bijuterii Amera, originale, unice, versatile si foarte apreciate,  iar cand am avut prima vanzare a fost semnul ca sunt pe drumul cel bun.
   
Incet, incet am devenit tot mai cunoscuta, clientele mele ma recomandau peste tot dar simteam ca vreau mai mult, nu doar sa imi vand eu bijuteriile
Asa s-a nascut ideea de a participa la targurile de profil dar, supriza...taxele erau exorbitante
Cautand solutii la aceasta problema, m-am interesat ce inseamna organizarea unui targ hand-made.
Ma horarasem sa imi fac propriul targ, pentru a putea ajuta si alte creatoare aflate la inceput de drum, la fel ca mine, moment in care am luat decizia de a-mi infiinta propria firma.
Din pacate nu am primit prea multe incurajari, la inceput, pana cand am zis ca e mai bine sa incerc pe plan local.
Dar parca mai trebuia ceva,ca sa pot ajuta si femeile aflate la distanta, asa ca am infiintat un grup pe Facebook care se numeste Clever Business Woman-arta cu indemanare. Acolo organizam si cafenele de networking, unde incercam sa cunoastem omul din spatele produselor, sa incheiem colaborari, pe principiul Te recomand pentru ca te cunosc si am incredere in ceea ce oferi, iar acolo am intalnit o alta femeie remarcabila , Claudia Nistor Popovici, speciliat in marketing, care ma sustine cu tot sufletul si careia imi place sa ii spin Eminenta Cenusie.
In toata aceasta misiune  a mea, de a ajuta si alte femei, de a  crea bijuterii unicat, si implicit de a creste venitul familiei, imi este alaturi  sotul , fiicele, soacra,fara de care m-as descurca mult mai greu. De cele mai multe ori, cand vin din tura de noapte, nu ma culc ci ma asez la masa de lucru, pentru ca o comanda este foarte importanta pentru mine.Eu stiu ca doamna care mi-a facut comanda se bazeaza pe mine pentru a fi livrat produsul la timp, iar daca eu vreau sa fiu respectata ca om si artizan, trebuie sa ofer respect la randul meu.
https://www.facebook.com/chisamera.mihaela
https://www.facebook.com/Amera-Genti-si-accesorii-cu-dichis-496630677472326/

Abonare