Georgiana Ibraim - Team Leader Usborne

 

  Povestea mea incepe simplu….

Tin minte si acum depresia care m-a cuprins acum 2 ani si jumatate, disperarea ca baiatul meu face 1 an, iar eu nu voi putea sa fiu langa el pentru ca va trebui sa ma intorc la munca. Sunt inginer proiectant de profesie, aveam o munca de teren foarte solicitanta si un program atat de incarcat incat as fi fost foarte norocoasa daca reuseam sa imi vad copilul in weekend. Stiam ca nu mai pot face asta, dar nu gaseam nicio solutie. 

  

M-am gandit foarte mult ce imi doresc sa fac, care este scopul meu si am realizat ca iubesc copiii, iubesc sa ii vad cum se joaca, cum zambesc fericiti. Plecand de la dorinta de a urma exemplul mamei mele si de a il face pe cel mic sa iubeasca cartile la fel de mult cum le-am iubit si eu toata viata am pasit in lumea Usborne. Timid la inceput, dar cu o mare dorinta si cea mai buna motivatie: timp alaturi de fiul meu. 

   

Spre surprinderea mea am devenit in 3 luni Team Leader, mi-am format o echipa de mamici la fel de dornice ca si mine sa reuseasca si mi-am facut multi prieteni dragi. 

 

Ce iubesc? Sa gasesc cartea potrivita fiecarui copil, chiar daca parintii imi spun des "nu sta sa citeasca, prefera altele". Iubesc sa organizez ateliere in care parintii pot vedea cu ochii lor bucuria celor mici in jurul cartilor, dar si sa aleaga impreuna cu ei cartea potrivita.

     

Targurile pe care le organizez in gradinite, scoli, locuri de joaca imi aduc bucuria de a vedea fericirea pura a copiilor atunci cand rasfoiesc o carte sau chiar o primesc de la parintii loc. 

 

Am strans o comunitate foarte frumoasa de iubitori de carti pe grupul meu https://www.facebook.com/search/top/?q=cartile%20lui%20bibo&epa=SEARCH_BOX , cat si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CartileLuiBibo/?epa=SEARCH_BOX 

  

Astept provocari de la voi pentru a putea sa gasim impreuna cartile voastre preferate in functie de varsta, pasiunile si dorintele celor mici. 

Georgiana Ibraim

Team Leader@UsborneBooksatHome

Telefon: 0757036710

Facebook: https://www.facebook.com/CartileLuiBibo/

Abonare