Szidonia Barabas

Sunt Szidónia Barabás.

De 8 ani lucrez ca manager de proiect în domeniul IT în Cluj-Napoca, dar în ultima vreme am simţit nevoia să mă ocup şi de altceva. Aşa am ajuns să îmi încep primul proiect în privat, denumit Pokapi.

 

Sunt adepta cadourilor unice, care fac parte din viaţa noastră de zi cu zi şi nu stau aruncate într-un colţ al camerei sau îndesate în fundul dulapului. Tocmai de aceea cred că un cadou, mai ales un cadou oferit unui copil, trebuie să fie distractiv, calitativ și totodată educativ.

Acum doi ani mă pregăteam pentru botezul finei mele, Blanka, și eram în căutarea unui astfel de cadou.

În amalgamul de idei văzute pe net, una mi-a captat atenţia încă din prima clipă: cartea cu poveşti personalizate, în care eu puteam să decid numele şi trăsăturile personajului principal.

Oare există aşa ceva? - mă gândeam eu. Am început să caut rapid informaţii în legătură cu această temă şi am descoperit că sunt mai multe oferte în domeniul cărţilor cu poveşti personalizate.

Am găsit pentru cei mici, pentru cei mari, pentru fete sau băieţi, chiar şi cărţi despre fraţi sau animalul preferat. Cu alte cuvinte, am dat peste cărţi cu teme foarte variate, dar acestea se achiziţionau greu şi/sau erau în limbi străine.

Această cercetare a fost scânteia care mi-a dat ideea. Aş putea spune că la botez, eu am primit un cadou de la Blanka, deoarece datorită ei am început să creez cărţile proprii cu poveşti personalizate.

Nu am talentele necesare pentru a crea singură cărţi de povești, aşadar am format echipa:

Zsuzsi - o profesoară tânără şi energică, a cărei profesie şi misiune este să se ocupe de copii, a devenit povestitoarea/scriitoarea noastră.

Kati - o artistă talentată a cărei lucrări le admir în casă de câţiva ani, este cea care dă viaţă poveştilor prin ilustraţiile sale.

Aşa am devenit noi sufletul din spatele poveştilor Pokapi.

Până acum am publicat trei cărți personalizate, disponibile în limbile română, maghiară și armână: „Eu, micul detectiv” (4-8 ani), „Eu în jurul lumii” (0-3 ani), și „Eu și Crăciunul animalelor” (3-6 ani, cu tematică de crăciun). În fiecare poveste micul erou are un partener de joacă: Popi, micul okapi, mascota noastră.

  

Întâmplările sunt moderne, educative şi interactive, iar eroul/eroina poveştii este personalizat/ă cu numele, culoarea/tipul părului şi genul copilului. Astfel părinţii dăruiesc copilului, nu doar o carte de poveste bogat ilustrată, ci şi o experienţă unică.

Ne găsiți pe pagina: https://pokapi.fun/ dar și pe Facebook (https://www.facebook.com/pokapi.fun/) și Instagram (https://www.instagram.com/pokapi.fun/), unde postăm conținut nou aproape zilnic.

De-abia aștept să vă cunosc și să creăm împreună o carte de povești cu și despre copilul vostru!

Abonare