Flavia Gozner – Meditator online la limba engleză pentru copii

Sunt Flavia Gozner, am 38 de ani, sunt soție și mama a 2 băieți minunați de 4 si 6 ani.

Povestea mea este povestea mamei care este preocupată de educația copilului și care dorește să ofere tot ce este mai bun însă nu găsește timpul, contextul și modalitățile prin care ar putea să facă toate acestea.

Ca profesoară de limba engleză, îmi doream ca ai mei copii să învețe engleza într-un mod plăcut și distractiv, nu la școală și nu din manuale plictisitoare memorând cuvintele mecanic.

Îmi doream, de asemenea, să pot petrece timp de calitate cu ai mei copii, să simtă că sunt acolo pentru ei și să reușim să creăm împreună amintiri nepretuite. 

În aceasta perioada în care căutam sa le ofer ce e mai bun copiilor mei, mi-am descoperit misiunea vieții, aceea de a-i învața pe copii engleza într-un mod plăcut, prin jocuri și activități distractive. Și pentru ca îmi doream sa ajung la cât mai mulți copii, am creat cursurile online interactive de limba engleza pentru copiii cu vârsta intre 5 și 12 ani: „Fun English for Kids”.

Informații despre cursuri găsiți aici:

http://allenglish.eu/program-mame/fun-english-for-kids/

În cadrul discutiilor cu mame vorbitoare de limba engleza, am aflat ca multe dintre ele ar putea să-și ajute copiii sa învețe engleza însă nu știu cum sa înceapă, ce să-i învețe, ce modalitati sa folosească etc.

Așa s-a născut cursul online pentru mame: „Teach me English, Mommy!” un curs special creat pentru mamici vorbitoare de limba engleză prin care mamele învață când și cum sa înceapă învatarea limbii engleze acasă, ce modalitati și ce materiale sa folosesca și cum să-și organizeze timpul în așa fel încât sa introducă aceste activități în viața de zi cu zi.

La finalul cursului, mamele au la dispoziție o mulțime de idei de jocuri și activități distractive pe care sa le facă acasă cu ai lor copii, asigurandu-se astfel ca petrec timp de calitate împreuna.

Despre cursul pentru mame puteți citi aici:

http://allenglish.eu/program-mame/teach-me-english-mommy/

 

Îmi urmez sufletul și lucrez în continuare la noi proiecte care să inspire mamele și să-i ajute pe copii în invătarea limbii engleze.

În încheiere vă las un gând pe care să-l țineți minte și care sa va inspire în viața de zi cu zi

Iubirea ta pentru copilul tău este egală cu atenția pe care i-o acorzi și timpul de calitate pe care îl petreceți împreună zi de zi. ❤️ ❤️ ❤️

 

Ma găsești pe facebook pe pagina „Engleza distractivă pentru copii”

https://www.facebook.com/engleza.distractiva.copii/

În grupul de mamici „Mame care vor ca și copiii lor sa vorbească Engleza”

https://www.facebook.com/groups/mamecarevorcasicopiiilorsavorbeascaengleza/

Sau pe Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UC8V2R526_oCWMOSkwhbB7rg?view_as=subscriber

Abonare