Andreea si Alex - CraftLaser.ro

Despre noi #craftlaser.ro

Suntem Andreea & Alex si  in anul 2017 am inceput un proiect inedit si ambitiosCraftLaser, propunandu-ne sa realizam suveniruri unice, personalizate, gravate pe lemn, pentru principalele obiective turistice din Romania. Toate desenele au fost si sunt realizate manual. 

Toate produsele sunt realizate in atelierul nostru din Oradea, toate desenele de pe suveniruri fiind realizate manual de catre artistul local Adrian Samoila (lucrarile lui le puteti gasi aici:   http://bornintransylvania.ro/portofoliu/  )    

In atelierul nostru din Oradea noi realizam suveniruri personalizate pentru fiecare obiectiv turistic din Romania.

 In momentul de fata noi realizam suveniruri pentru multe locatii din Romaniain fiecare locatie avand exclusivitate cu un singur magazin.  Lucram in principal cu magazinele oficiale ale principalelor obiective turistice datorita calitatii produselor pe care le realizam.  

 In acest moment avem colaborari cu:  Castelul Peles Sinaia, Cetatea Alba Carolina, Castelul Huniazilor din Hunedoara, Cetatea Oradea, Castelul Karolyi CareiBucuresti (magazinul de suveniruri Old Town Souvenirs), Art&Craft (aeroportul Henry Coanda Bucuresti, Sibiu si Cluj Napoca), Brasov (Rope Street Museum), Cluj Napoca, Muzeul National al Bucovinei, Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia), Castelul Bran  etc

 De la suveniruri gravate, unicate, pana la crearea de cadouri personalizate nu a fost decat un pas. Incet, gama de produse personalizate s-a diversificat si in prezent realizam o serie de cadouri (din nou unice  🙂 ) care aduc zambete pe fetele clientilor nostri. 

 In prioada care tocmai a trecut, datorita Covid, ne-am reinventat.  Stiam că lucrurile nu vor mai fi la fel. 

  

Si, pentru ca sustinem educatia orientata spre propria descoperire de sine am creat o colectie de jocuri educative, tip puzzle, din lemn, care pot fi folosite atat de catre copii cat si de catre adulti.  Toate jocurile noastre sunt finisate manual (slefuire, vopsire cu bait non toxic pe baza de apa).

Una din valorile noastre de baza este educatia sanatoasa! Credem in personalitatea diferita a fiecarui copil si ca noi, adultii, trebuie sa ne adaptam si sa respectam diferentele individuale, sa incurajam interactiunea sociala si sa fim ghizii copilului in dezvoltarea lui intr-o fiinta umana completa, confortabila cu sine.

Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebookhttps://www.facebook.com/craftlaser.ro/

Descopera intreaga colectie de jocuri educative pentru copii si adulti pe site-ul nostru:  http://www.craftlaser.ro/categorie/produse-gravate/jocuri-educative

    

 

Abonare