Ioana Mosneag - Usborne, tărâmul de vis!

Totul a început așa cum încep poveștile frumoase: cu o dragoste la prima vedere – protagoniști fiind o mamă de doi copii și obiectul adorației ei, cărțile!

Îmi doream din tot sufletul, ca orice iubitoare de cărți - să pun în mâna și în sufletul copiilor mei dragostea pentru lectură, să îi cresc în mijlocul cărților și să le ofer cele mai bune resurse de joacă și educație. Dorința mea s-a îndeplinit atunci când am pășit în lumea colorată Usborne!

           

Usborne este un tărâm de vis, plin cu mii de titluri adaptate copiilor de la zero luni la 18 ani, unde primează calitatea mesajelor, a ilustrațiilor și un mod de realizare care te cucerește pur și simplu! Copiii învață în joacă, iar totul este gândit astfel încât să îi atraga precum un magnet și să se bucure cu fiecare carte primită.

Din dorința de a beneficia de toate avantajele ca și reprezentant al editurii, am spus ”da!” fără să stau pe gânduri, iar aventura a început cu râuri de cărți, care de care mai atractive și mai interesante! Dorința de a le oferi copiilor mei educație de calitate s-a împlinit, ba chiar am primit mai mult decât am cerut – zâmbetele și recunoștința a mii de copii și părinți care beneficiază de 3 ani încoace de recomandările mele.

Prezint zilnic informații interesante pe pagina https://www.facebook.com/UsborneCopii/  și în grupul dedicat lor https://www.facebook.com/groups/1917020088533458/?ref=group_header , detaliez uneori în articolele de pe blogul meu www.mamidedoi.ro  subiecte de interes pentru părinți, idei de joacă și activități.

Periodic, particip la evenimente și târguri de carte, iar cea mai mare fericire a mea este când văd bucuria în ochii copiilor și mânuțele mici care strâng cu drag la piept cărțile! Sunt mândră să fiu parte din evoluția lor, parte din evoluția societății!

Aștept cu nerăbdare să stăm de vorbă și să alegem împreună cărțile potrivite pentru copilașii voștri!

 

Ioana

 

Abonare